If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей мерси много хора!!! При следвашата смяна на масло ще го оправя! И все пак във вашата практика има ли случаи на скъсани болтове(шпилки) за капаците, че нещо ме е страх да напъна
xa xa xa , мерси за поправката колега, личи си кой кара кола от скоро А какво ще стане ми се скъса тоя ремък ? Случва ли се често и какво трявба да се направи ако се случи ? Дано на никой не се случва !
Ами ако се скъса ще стане Италиянска салата в двигателя А ти ще направиш така... Сменяй го колега. Недей рискува
Ако скъса ремака няма да стане нищо сериозно,ще изкриви 2 клапана и толкоз но по добре е да си ги смени.
Малко повечко ще са от два, ама не е болка за умиране
xa xa xa , мерси за поправката колега, личи си кой кара кола от скоро А какво ще стане ми се скъса тоя ремък ? Случва ли се често и какво трявба да се направи ако се случи ? Дано на никой не се случва !
Ами ако се скъса ще стане Италиянска салата в двигателя А ти ще направиш така... Сменяй го колега. Недей рискува
Ако скъса ремака няма да стане нищо сериозно,ще изкриви 2 клапана и толкоз но по добре е да си ги смени.
Малко повечко ще са от два, ама не е болка за умиране
Точно два клапана криви,недей да спориш без да знаеш.
Мааа ми някой от вас ако иска да ми даде да му скъсам ремъка да видиме дали ше са само 2
Явно не си виждал боксер с скъсан ремак,нема кво да ми ги късаш,криват САМО два клапана
Не си ти тоя дето ше ми каже кво съм виждал ясно ?
И още една дума с големи букви и ше те ...
И кво?
БАН ти кво си помисли
Ако можеше да четеш на английски щех да ти пусна малко линкчета ма нъц
Дали знам английски ти не можеш да знаеш,както обикновено искаш да се направиш на най знаещия и се направиш на интересен.Като ме бамнеш ти ще станеш за смях,защото ще е без повод. Продължавам да твърдя че боксер 8кл. криви два клапана при скъсване на ремак.
Мааа ми някой от вас ако иска да ми даде да му скъсам ремъка да видиме дали ше са само 2
Явно не си виждал боксер с скъсан ремак,нема кво да ми ги късаш,криват САМО два клапана
И кво?
БАН ти кво си помисли
Дали знам английски ти не можеш да знаеш,както обикновено искаш да се направиш на най знаещия и се направиш на интересен.Като ме бамнеш ти ще станеш за смях,защото ще е без повод. Продължавам да твърдя че боксер 8кл. криви два клапана при скъсване на ремак. [/quote:3878552f]
Тц не се правя на знаещ ма мноо мразя хора дет преебават други хора така че си трай и си твърди квот си искаш аз пък ти казвам че не си прав
И кво?
БАН ти кво си помисли
Дали знам английски ти не можеш да знаеш,както обикновено искаш да се направиш на най знаещия и се направиш на интересен.Като ме бамнеш ти ще станеш за смях,защото ще е без повод. Продължавам да твърдя че боксер 8кл. криви два клапана при скъсване на ремак. [/quote:3k3wrhn4]
Тц не се правя на знаещ ма мноо мразя хора дет преебават други хора така че си трай и си твърди квот си искаш аз пък ти казвам че не си прав [/quote:3k3wrhn4] Хора дето преебават други хора,нема такива глупости!! Ние ще спорим или ще си разправяме семейни историйки Нямам на идея кой какво ти е говорил,но винаги има две страни и две версии,а никога не се знае коя е вярната.Дай да си имаме уважението и без лични нападки.
Хубу аре без лични нападки а сега ми кажи как единия вал натиска два клапана и ги удря а другия не - ако приемем че само единия вал е обездвижен съм съгласен ма обикновенно се обездвижват и двата, а на всичкото отгоре има и разни инерционни сили дето действат на мотора по-това време които пък зависят от оборотите скоростта и натоваренността на автомобила И определено съм виждал и 4 криви на 8 клапанов мотор в комбинация на едната глава 4 И на двете по 2 Има много физични закони по които се обесняват тези неща и това че в 90% от случейте се кривят 2 клапана не значи че човека във форума който стои отсреща и ти не познаваш че е късметлия и ше изкриви 2 клапана
Когато се скъса един ремак втория не се къса и дори колата продължава да върви на два цилиндъра,на скъсания ремак има не 90% а близо 100% два криви клапана. Това ти го твърдя от опит, правил съм доста боксери с такава диагноза и винаги резултата е два клапана.При 16в нещата са други там вече става мазало.
Когато се скъса един ремак втория не се къса и дори колата продължава да върви на два цилиндъра,на скъсания ремак има не 90% а близо 100% два криви клапана. Това ти го твърдя от опит, правил съм доста боксери с такава диагноза и винаги резултата е два клапана.При 16в нещата са други там вече става мазало.
Нещо не разбра 90% е че са два клапана а останалите до 100% са за 4 клапана и двата дето аз съм ги виждал единия ремък беше "захапал" другия
Comment